Nieuws

Magical dagen Kolster BV en Horteve breeding

Open dagen Kolster BV- Horteve breeding

Vanaf  maandag 11 juni -  donderdag 14 juni 2018 heeft Kolster BV te Boskoop tezamen met Horteve breeding haar open dagen gepland voor de (hortensia) kweker of anderszins belangstellenden. 

Dit evenement is georganiseerd om een kijkje te nemen in onze veredelingskassen en de spectaculaire,exclusieve noviteiten en vernieuwingen te komen bewonderen.

Treed binnen in de wereld van onze Magical-variëteiten! Diverse nieuwe, fraaie Hydrangea-soorten zullen getoond worden waaronder 12 nieuwe soorten voor Tropisch klimaat. 

Tevens zijn er in deze week 2 andere exposities te bezichtigen waar Kolster BV eveneens aan deelneemt : 

Voor een gratis bezoek aan een van deze 2 exposities is een online voor-registratie gewenst d.m.v. een inschrijving op de website zoals boven vermeld. Voor een bezoek aan Kolster BV is er géén registratie nodig.

Wij hopen u op één van de open dagen te mogen begroeten.

Gedurende onze open dagen bent u vanaf 9.00 -17.00 uur van harte welkom.

bezoekadres : 

Kolster BV

Rijneveld 122 a

2771 XR Boskoop

Kolster BV en Horteve breeding kasmei2018

 

 

Horteve Breeding en Kolster BV bundelen krachten

Horteve en Kolster BV bundelen krachten

Kolster BV (bekend van Magical Plants and Flowers, snij-hortensia’s) en Horteve Breeding (veredelaar van pot- en kamerhortensia) hebben besloten hun krachten te bundelen. Kolster BV neemt vanaf 1 augustus 2017 voor 50% deel in de veredelingsresultaten en –activiteiten van Horteve Breeding. Hiermee worden de veredelingsactiviteiten in snijhortensia, tuin- en kamerplanten volledig geïntegreerd. Door deze samenwerking verwachten beide bedrijven hun positie op de wereldwijde markt van hortensia flink te versterken.

 

Mooi in bloei in de verdelingskas te Rijssenhout!

Uitnodiging Hortensia-veredeling

Net zoals de voorgaande jaren nodigen we u graag uit voor een kijkje in onze veredelingskassen. Deze open dag van de hortensia “Magical” veredeling zal plaats vinden op zaterdag 10 juni 2017 vanaf 9.30 tot ca. 17.00 uur. U kunt onze ca. 300 nieuwe codes bewonderen in de koude kas, deze zijn naast “gewoon” ook geblauwd te bekijken. Alles staat ook dit jaar weer aan druppelaars in een 5 liter pot op ruimte, waardoor de bloemen beter tot hun recht komen.

Lees meer...

Storytruck Plantarium op bezoek!

Prijspraatje 2017

PRIJSPRAATJE

Het is nu een tijd met betrekkelijk weinig aanvoer vanuit Nederland.

De sneeuwbal (Viburnum) is wel begonnen en Exochorda zal er ook wel wat op de markt komen binnenkort. Uiteraard is er wat import van hortensia (de prijsvorming is niet echt te achterhalen, daar soorten slechts door één kweker worden aangevoerd en ze dan niet worden weergegeven.

Lees meer...