Nieuws

Open dagen Kolster BV 1,2 en 3 september

opedagenkolster2021 indiansummer

 

Beste relatie,

Heel graag willen wij u uitnodigen om in september opnieuw of alsnog onze open dagen te bezoeken. Op 1, 2 en 3 september zetten wij bij Kolster BV wederom onze deuren open om u mee te nemen in ons assortiment! Omdat Kolster BV een jaarrond assortiment te bieden heeft, willen we u ook een andere kant van Kolster BV laten zien.

Wij heten u van harte welkom tussen 10.00 en 18.00 uur. Wilt u van te voren een afspraak maken? Dat is uiteraard mogelijk maar niet noodzakelijk. Stuurt u dan een bericht aan uw bekende contactpersoon of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wij kijken uit naar uw komst!

Horteve Breeding en Kolster BV bundelen krachten

Horteve en Kolster BV bundelen krachten

Kolster BV (bekend van Magical Plants and Flowers, snij-hortensia’s) en Horteve Breeding (veredelaar van pot- en kamerhortensia) hebben besloten hun krachten te bundelen. Kolster BV neemt vanaf 1 augustus 2017 voor 50% deel in de veredelingsresultaten en –activiteiten van Horteve Breeding. Hiermee worden de veredelingsactiviteiten in snijhortensia, tuin- en kamerplanten volledig geïntegreerd. Door deze samenwerking verwachten beide bedrijven hun positie op de wereldwijde markt van hortensia flink te versterken.

 

Mooi in bloei in de verdelingskas te Rijssenhout!

Uitnodiging Hortensia-veredeling

Net zoals de voorgaande jaren nodigen we u graag uit voor een kijkje in onze veredelingskassen. Deze open dag van de hortensia “Magical” veredeling zal plaats vinden op zaterdag 10 juni 2017 vanaf 9.30 tot ca. 17.00 uur. U kunt onze ca. 300 nieuwe codes bewonderen in de koude kas, deze zijn naast “gewoon” ook geblauwd te bekijken. Alles staat ook dit jaar weer aan druppelaars in een 5 liter pot op ruimte, waardoor de bloemen beter tot hun recht komen.

Lees meer...

Storytruck Plantarium op bezoek!

Prijspraatje 2017

PRIJSPRAATJE

Het is nu een tijd met betrekkelijk weinig aanvoer vanuit Nederland.

De sneeuwbal (Viburnum) is wel begonnen en Exochorda zal er ook wel wat op de markt komen binnenkort. Uiteraard is er wat import van hortensia (de prijsvorming is niet echt te achterhalen, daar soorten slechts door één kweker worden aangevoerd en ze dan niet worden weergegeven.

Lees meer...