Teelt begeleiding

De teeltbegeleiding voor snijheesters en vaste planten is bedoeld om u naast onze persoonlijke begeleiding nog beter en actueler advies te kunnen geven. Door middel van een e-mail ontvangt u een aantal waardevolle tips en de nodige informatie en inzichten aan te reiken die u kunnen helpen uw oogst succesvol te maken.

Dit hulpmiddel is uitsluitend en speciaal gemaakt voor onze snijheester klanten. Als klant krijgt u wekelijks een e-mail over relevante snijheester zaken (als bemesting, gewasbescherming, oogst etc.) Hierdoor is uw begeleiding optimaal!

Wat houdt deze begeleiding voor u in?

  • U blijft up-to-date van alle actuele snijheester zaken.
  • U krijgt advies en deskundige teeltbegeleiding c.q. ondersteuning.
  • Uw vragen over snijheesters en vaste planten.worden snel en zorvuldig afgehandeld
  • Aanbiedingen van planten en andere interessante produkten

voorbeeld teeltbegeleiding Kolster BV

IMG 8270Wij zijn ervan overtuigd dat u in de loop van deze begeleiding tot de conclusie zult komen dat deze snijheester begeleiding een waardevolle aanvulling is om uw teelt te laten slagen. 1 goede tip kan u reeds de kosten van de begeleiding ruimschoots besparen!

Wilt u meer weten over deze vorm van begeleiding, neem dan contact met ons op.
U kunt ons bereiken via :

Telefoon: 0172-217090
Telefax: 0172-218197
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bent u reeds overtuigd en wilt u zich abonneren voor teeltbegeleiding via internet en e-mail neem dan even contact met ons op. De deelname bedraagt € 165,00 (excl. BTW) per jaar via internet en e-mail.