Over Kolster BV

Kolster BV heeft zich vanaf de tachtiger jaren gespecialiseerd in de snijheesterteelt, snijheesteruitlevering en snijheesterveredeling

Vanuit de boomkwekerijsector heeft Kolster BV zich geleidelijk aan gespecialiseerd in snijheesters, vanaf 2000 zijn daar nog Magical vaste planten, pot- en containerplanten en bodemdekkers bijgekomen. De meeste Magical gewassen zijn op onze 6,5 hectare grote kwekerij te bezichtigen, maakt u daartoe a.u.b. wel even een afspraak zodat we u ook de nodige aandacht kunnen geven. Veredeling, beproeving, en introductie nemen op ons bedrijf de belangrijkste plaats in.

Al onze nieuwe gewassen dragen de onder merkenrechts vallende naam Magical en voor dat planten de Magical naam mogen dragen moeten ze aan nogal wat eisen voldoen.

Kennis, gedegen voorlichting en het feit dat het succes van onze klanten voorop staat hebben ons bedrijf de plek gegeven die we nu hebben: Uw succes is de basis van ons succes en niet andersom.

Service en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel!

Kolster BV op internationaal pad

Kolster BV op internationaal pad

De wereld moderniseert, innoveert en visualiseert en wordt mede daardoor steeds meer aantrekkelijker voor Kolster BV. Internationaal gezien ziet Kolster BV groei in de wereldwijde sierteeltproductie en wil deze uitdagingen en kansen graag benutten. Nederland is niet voor niets de grootste speler in de wereldwijde omzet van bloemen en planten. Zowel per luchtvervoer als per zeecontainer worden Kolster’s  bloemen en planten verhandeld naar alle delen van de wereld.

Lees verder

Het directie team van Kolster BV

Het directie team van Kolster B.V.

Het sales team van Kolster BV

Het sales team van Kolster B.V.