Nieuwsbrief artikelen

Hypericum uitgelicht

hypericum_in._magical_impression_-_m_overzicht.jpg

Magical Impression

Helder rode bessen, lange takken en mooi gezond donker blad. Een ware revolutie in de teelt van Hypericum! Door de zeer lange oogsttijd (meer dan 5 weken goede bessen) is er geen stress met oogsten en kunt u over zeer lange tijd uniforme stelen aanvoeren van hetzelfde soort. U kunt van half augustus t/m half september oogsten (Nederland) eventueel kan d.m.v extra terugsnoeien in mei de oogst worden verlengd tot eind oktober. De beste rode Hypericum voor de Europese markt!

hypericum in. magical innocence m overzicht

Magical Innocence

Zalmroze, grote bessen, vroeg! Meest vroege Hypericum in ons sortiment, unieke kleur. Oogsttijd eind juli-augustus.

hypericum in. magical royal princess m overzicht

Magical Royal Princess

Zeer grote, roze bessen. Komt na de Magical Innocense, zeer grote roze bessen op mooie zware takken.

hypericum_in._magical_green_revival_-_m_overzicht.jpg

Magical Green revival

Grote frisgroene bessen. Middelvroege hypericum met appelgroene bessen, zware takken.

hypericum in. magical universe l overzicht

Magical Universe

Zeer donkerbruine glanzende bessen. Zeer unieke donkere kleur bessen, lange oogsttijd.

 

Van bovenstaande soorten is p9 beschikbaar voor levering mei, de p9 wordt geleverd met 2-3 stekken per pot, mooi zwaar materiaal!
Hypericum voor een echt mooie (na)zomerteelt !

Met enthousiaste groet,

Kolster BV

Magical BlusZ en SnowdropZ

phlox pan. magical blusz m overzicht

Magical BlusZ

 
Maak kennis met onze geweldige roze Phlox! Ze heeft prachtige rechtopgaande takken. Deze hebben aan de toppen roze bloemen met een dieproze hart. De bloeitijd is van juni tot en met augustus.
 
phlox pan. magical snowdropz m overzicht

Magical SnowdropZ

 
Ook onze hagelwitte Phlox is een plaatje om te zien. Met haar kaarsrechte takken met uitbundige bloemtoppen, steelt ze de show in ieder boeket. Haar bloeitijd is van juni tot en met augustus.

Helleborus

Helleborus

Heel graag willen wij u voorstellen aan onze nieuwe collectie Helleborus. Deze collectie leent zich uitermate als snijbloem. De takken groeien recht en zijn stevig. Hierdoor zijn ze ook goed te verwerken in bloemwerk. Een echte Queens collectie. Stuk voor stuk zijn het plaatjes om te zien. Ze doen hun naam eer aan en shinen als een echte koningin. In onze collectie zijn er 10 enkelbloemige Helleborussen. We hebben echter ook dubbelbloemigen. Deze zijn stuk voor stuk zeer de moeite waard.

Lees meer...

Snijhortensia MAGICAL Ruby serie

Heel graag willen wij u voorstellen aan onze nieuwe collectie snij Hortensia's. De MAGICAL RUBY collectie. Deze zeer harde en grote bloemen zijn stevig en goed te verwerken. De rechte stevige takken maken deze bloemen tot een waar kunstwerk. Zowel solitair als in een zeer exclusief bloemwerk is deze Hortensia uitstekend te verwerken.

Lees meer...

Nieuws in onze MAGICAL Snijheesters

Snijheester is een van onze specialiteiten en daar zijn wij heel erg trots op. Onze veredeling vaart dan ook op tientalen jaren aan ervaring en dat is zichtbaar in de resultaten. U vindt bij Kolster een prachtig assortiment aan snijheesters. Hieronder worden er een aantal toegelicht. Zoals de Ilex, de Rozenbottels, de Sneeuwbes en de Hypericum. Alle soorten zijn geselecteerd en voldoen aan de zeer kritische eisen van onze MAGICAL voorwaarden.

Lees meer...

Lovers van bijen en vlinders

Binnen Kolster hebben we een collectie van bloemen en planten die waanzinnig gek zijn op bijen en vlinders. Naast dat we het belangrijk vinden om onze natuur op een juiste wijze in te zetten, hebben we ook (snij) heesters die heel graag omringd worden door insecten. we zetten Hieronder stellen we er een aantal aan u voor. Dat zijn de Cephalantus, de Delphinium, Eryngium, de Lavendel, de Weigela en de Geranium. 

Lees meer...