Nieuwsbrief artikelen

Helleborus

Helleborus

Heel graag willen wij u voorstellen aan onze nieuwe collectie Helleborus. Deze collectie leent zich uitermate als snijbloem. De takken groeien recht en zijn stevig. Hierdoor zijn ze ook goed te verwerken in bloemwerk. Een echte Queens collectie. Stuk voor stuk zijn het plaatjes om te zien. Ze doen hun naam eer aan en shinen als een echte koningin. In onze collectie zijn er 10 enkelbloemige Helleborussen. We hebben echter ook dubbelbloemigen. Deze zijn stuk voor stuk zeer de moeite waard.

Lees meer...

Snijhortensia MAGICAL Ruby serie

Heel graag willen wij u voorstellen aan onze nieuwe collectie snij Hortensia's. De MAGICAL RUBY collectie. Deze zeer harde en grote bloemen zijn stevig en goed te verwerken. De rechte stevige takken maken deze bloemen tot een waar kunstwerk. Zowel solitair als in een zeer exclusief bloemwerk is deze Hortensia uitstekend te verwerken.

Lees meer...

Nieuws in onze MAGICAL Snijheesters

Snijheester is een van onze specialiteiten en daar zijn wij heel erg trots op. Onze veredeling vaart dan ook op tientalen jaren aan ervaring en dat is zichtbaar in de resultaten. U vindt bij Kolster een prachtig assortiment aan snijheesters. Hieronder worden er een aantal toegelicht. Zoals de Ilex, de Rozenbottels, de Sneeuwbes en de Hypericum. Alle soorten zijn geselecteerd en voldoen aan de zeer kritische eisen van onze MAGICAL voorwaarden.

Lees meer...

Lovers van bijen en vlinders

Binnen Kolster hebben we een collectie van bloemen en planten die waanzinnig gek zijn op bijen en vlinders. Naast dat we het belangrijk vinden om onze natuur op een juiste wijze in te zetten, hebben we ook (snij) heesters die heel graag omringd worden door insecten. we zetten Hieronder stellen we er een aantal aan u voor. Dat zijn de Cephalantus, de Delphinium, Eryngium, de Lavendel, de Weigela en de Geranium. 

Lees meer...

MAGICAL in de tropen

Sommige klimaten vragen specifieke producten. En dan zijn dat met name producten die goed presteren met minder zonuren. Kolster heeft een speciaal assortiment van producten die bij uitstek geschikt zijn om in bijvoorbeeld Afrika te telen.

Lees meer...

Zomerbloemen

Kolster is agent voor de snijbloemen van Danziger in Europa. Hierbij kunt u denken aan alle veldboeketbloemen die u kunt bedenken. Wij hebben als Kolster een speciale selectie voor u gemaakt. Deze zijn hieronder uitgelicht. Dat zijn Gypsophilla, Craspedia, Scabiosa en als laatste de Dianthus uit de Gloss serie. Stuk voor stuk prachtige solisten maar ook zeker in combinatie met elkaar goed voor een prachtige (veld) boeket. Ontdek de mogelijkheden nog voor dit jaar!

Lees meer...